Into The Wild eventyrfilm

Jeg elsker gode film. Især gode film, der inspirerer til eventyr og oplevelser. Derfor har jeg samlet min personlige top fem over de bedste eventyrfilm, samt en kort beskrivelse af hvad der gør dem så gode.

5. The Secret Life Of Walter Mitty

Walter Mitty Film om eventyr

The Secret Life of Walter MItty
En film for dagdrømmere. Hvis du nogensinde sidder på din arbejdsplads eller i din skole, kigger ud af vinduet og drømmer dig væk, så er denne film noget for dig. Filmen er instrueret af Ben Stiller, som også spiller hovedrollen Walter Mitty.

Han bryder hverdagens mønster og tager på et vildt og medrivende eventyr.

4. Hunt for the Wilderpeople

Hvis du nogensinde har overvejet at rejse til vildmarken i New Zealand, så kan du glæde dig til at den lokale instruktør Taika Waititi fremviser en anderledes side af øen.

Historien fortæller om en ung dreng (Julian Dennison, kendt fra Deadpool 2) og en ældre mand (Sam Neill, kendt fra Jurassic Park), der flygter ind i skoven, væk fra myndighederne der forsøger at fange dem begge.

Hunt for the wilderpeople eventyrfilm

3. Jungle

Daniel Radcliffe eventyr film Jungle

En fortælling om tre unge mænd, der backpacker gennem Amazonas, fortalt gennem en dagbog skrevet af Yossi Ghinsberg (Daniel Radcliffe). Filmen er både en flot præsentation af amazonas, men også en beretning om hvor galt det kan gå.

Jungle er en film om eventyr, håb og overlevelse.

2. Into The Wild

Beretningen om hvordan Christopher McCandless trak sig fra samfundet og blev til Alexander Supertramp, der tog på sit livs rejse gennem Alaska. Historien er fortalt af de mennesker der mødte ham undervejs. Instrueret af Sean Penn, med et soundtrack indspillet af Eddie Vedder.

Alene soundtracket ville sikre filmen en plads på listen, men eventyret er nu også i top.

Into The Wild dansk eventyrfilm

1. Captain Fantastic

Et lidt anderledes familieeventyr med Viggo Mortensen i hovedrollen. Hvordan ville det egentligt se ud, hvis nu du flyttede familien så langt ud på landet, at der ingen reel kontakt var til omverdenen?

Captain Fantastic er en emotionel rutschebane af en film, om en mand og hans familie, der tilpasser sig den forandring, der er i verden.

Alle fem film er værd at se. De har hver deres egen charme. Jeg føler mig motiveret og inspireret til tage på eventyr, når jeg ser dem. Hvad er din top fem? Skriv en kommentar under artiklen og lad mig høre, hvad du synes.

BONUS: Hvis du søger inspiration til eksotiske eventyr, vil anbefale at du læser min artikel omkring udforskning af junglen i Mexico.