Min Dannelsesrejse Gennem Mexico

En Fortælling Om Overlevelse & Håndtering Af Modstand

I sommeren 2012 begav jeg mig ud på min første store dannelsesrejse, uden at vide hvilket et massivt indtryk, turen ville sætte på mig. Eventyret der startede med en ungdommelig bytur i København, hvor jeg i min beruselse kommer til at bestille en envejsbillet til Miami, blev pludselig til en rejse på 1.153 dage tværs igennem Mexico. Turen bragte mig til jordens smukkeste natur, såvel som til en håndfuld af de farligeste byer i verden. 

Hele det eventyr er blevet til foredraget ‘Min Dannelsesrejse Gennem Mexico’. Et foredrag der bl.a. inviterer publikummet med til den Mexicanske by Torréon. En by på størrelse med Storkøbenhavn, men med over 900 banderelaterede drab om året. Jeg er blevet kidnappet og skudt efter, og værst af alt har jeg mistet gode venner til narkotikakriminaliteten. Deres stemmer lever videre gennem foredraget og er med til at understøtte læringspunkterne undervejs.

Alexander Valeur på toppen af Mexico

Den vigtigeste læring, som jeg har taget med mig fra Mexico, er overvejelserne om hvordan vores dannelser gør os klogere og stærkere. At møde modstand i livet, kan med rette mindset blive en velsignelse i forklædning. Gennem sjove, skøre og spændende anekdoter fra det virkelige liv, formidler jeg de vigtigeste læringspunkter som jeg har gjort mig fra mit eventyr gennem Mexico. Læring der giver publikummet et fornyet syn på verden, samt værtøjer og motivation der finder det gode i modstand.

Jeg har som underviser, haft fornøjelsen af at møde

Om Alexander Valeur

Jeg har en bred erfaring indenfor digitalt iværksætteri, hvilket har givet mig mulighed for at rejse rundt i verden det meste af mit voksne liv. Jeg er som oftest opsøgende overfor skøre oplevelser. Alt lige fra at rejse ud til Øer i Kina der ikke findes på Google Maps, til at være fanget i en massiv skovbrænd i Californien (og heldigvis blive reddet ud igen). Jeg rejser fortsat, men foredrag og undervisning er nu førsteprioriteten, sammen med min YouTube kanal Eventyrmand og produktion af podcasten Ytringspligt, der er blevet afspillet over 1.500.000 gange

 
Undervisning fra Alexander Valeur

Book et foredrag

Jeg kommer gerne ud til din organisation, uddannelsesinstitution, virksomhed, forening, m.m, uanset placering i landet. 

Book foredraget og få: 

  • Bedre forståelse for verdenens kompleksiteter

  • Motivation til at vende det dårlige til noget godt

  • Større perspektiv af samfundet som en helhed

  • Inspiration til at blive en bedre udgave af dig selv

  • Konkrete værktøjer til at komme gennem modstand

Email: Alex@Eventyrmand.dk
Telefon: 22 84 29 79

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om ‘Min Dannelsesrejse Gennem Mexico’, eller ønsker at booke foredraget, kan jeg uforpligtende kontaktes via nedenstående formular.
Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 22 84 29 79.