Jagten På Lykke

Et Foredrag Om Overlevelse & Personlig Udvikling

I sommeren 2012 begav jeg mig ud på min første store dannelsesrejse, uden at vide hvilket et massivt indtryk, turen ville sætte på mig. Eventyret der startede med en ungdommelig bytur i København, hvor jeg i min beruselse kommer til at bestille en envejsbillet til Miami, blev pludselig til en rejse på 1.153 dage tværs igennem Mexico. Turen bragte mig til jordens smukkeste natur, såvel som til en håndfuld af de farligeste byer i verden. 

Hele det eventyr er blevet til foredraget ‘Jagten På Lykke’. Et foredrag der bl.a. inviterer publikummet med til den Mexicanske by Torréon. En by på størrelse med Storkøbenhavn, men med over 900 banderelaterede drab om året. Jeg er blevet kidnappet og skudt efter, og værst af alt har jeg mistet gode venner til narkotikakriminaliteten. Deres stemmer lever videre gennem foredraget og er med til at understøtte læringspunkterne undervejs.

Alexander Valeur på toppen af Mexico

Den vigtigeste læring, som jeg har taget med mig fra Mexico, er budskabet om at livet ikke kun handler om at komme i mål. Uanset om målet er at få et gennemsnit på 12, at få råd til en smartere bil, eller at finde kærligheden. Hvad end der kan føles som lykken. Det vigtigeste er at nyde vejen dertil og det er noget vi desværre glemmer. Gennem sjove, skøre og spændende anekdoter fra det virkelige liv, formidler jeg de vigtigeste læringspunkter som jeg har gjort mig fra rejsen. Læring der sigter efter at give publikummet et fornyet syn på verden og på deres egen personlige rejse efter jagten på lykke.

Jeg har som formilder, haft fornøjelsen af at møde

Om Alexander Valeur

Jeg har en bred erfaring indenfor digitalt iværksætteri, hvilket har givet mig mulighed for at rejse rundt i verden det meste af mit voksne liv. Jeg er som oftest opsøgende overfor skøre oplevelser. Alt lige fra at rejse ud til Øer i Kina der ikke fandtes på Google Maps, til at være fanget i en massiv skovbrænd i Californien (og heldigvis blive reddet ud igen). I dag rejser jeg fortsat af og til, men foredrag og undervisning er nu førsteprioriteten, sammen med produktion af podcasten ‘Eventyrmand’. Hver uge har jeg en ny spændende gæst inde til en snak, bl.a. har Mikael Kamber, Nikolaj Peyk, Erik B. Jørgensen, Lars Andersen, Fabian Vennekilde og mange andre været forbi studiet. Eventyrmand podcasten er downloadet over 40.000 gange og sendes ugentligt på Radio4.

 
Undervisning fra Alexander Valeur

Book et foredrag

Jeg kommer gerne ud til din organisation, uddannelsesinstitution, virksomhed, forening, m.m, uanset placering i landet. 

Book foredraget og få: 

  • Bedre forståelse for verdenens kompleksiteter

  • Motivation til at vælge den rigtige retning i livet

  • Større perspektiv af samfundet som en helhed

  • Inspiration til at blive en bedre udgave af dig selv

  • Konkrete værktøjer til at nyde jagten på lykke.

Email: Alex@Eventyrmand.dk
Telefon: 22 84 29 79

Kontakt

Hvis du er interesseret i at høre mere om ‘Jagten På Lykke’, eller ønsker at booke foredraget, kan jeg kontaktes via nedenstående formular.
Du er også meget velkommen til at ringe til mig på 22 84 29 79.

Omkring

Eventyrmand.dk og Eventyrmand Podcasten er drevet af Alexander Valeur. Podcasten udkommer hver mandag og inviterer en bred vifte af spændende gæster med i studiet.

Bare lige så du ved det

Du vil muligvis møde nogle affiliate links på Eventyrmand.dk. Det betyder at jeg tjener en kommission på eventuelle salg af produkter nævnt i artikler. Det hjælper med at få siden til at køre rundt.

Sociale medier