Podcast

Find Eventyrmand i din foretrukne podcast udbyder herunder.

Apple

Spotify

Stitcher

YouTube

Eventyrmand er i udvikling!

I efteråret 2019 bevægede Eventyrmand idéen sig i en ny og spændende retning. De første 25 videoer med formidling af tips og tricks til friluftslivet, rejse anekdoter og udelivsvlogs var gået kanon godt.
Det var gået så godt at jeg stiftede et produktionsselskab og indgik samarbejdesaftaler med bl.a. Easy Camp og LED Lenser.

Der er også kommet flere end 7.500 aktive følgere på tværs af YouTube, Instagram og Facebook – alt sammen siden den første video blev lagt på Youtube, et halvt år forinden.

Trods success, er der plads til udvikling, og det er netop hvad der skete.

Podcast

Instruktionsvideoerne med friluftsliv kommer måske igen, blot med et bredere interval, for at skabe plads til udgivelsen af Eventyrmand podcasten. Det er et projekt der har været længe undervejs og noget som jeg har glædet mig til at præsentere.

alexander valeur uxmal mexico eventyrmand

Der er kommet godt gang i podcast-studiet i Glostrup og en række gæster har allerede lagt vejen forbi. Temaet dækker bredt mellem alt fra eventyr, pop kultur, psykologi, musik, bæredygtighed, iværksætteri, forskning og meget mere. Gæsterne har det til fælles at de alle brænder helt vildt meget for deres passion.

Det optages både på video til vodcast på YouTube og på lyd til podcast. Programmet udkommer under Eventyrmand navnet og er udgivet ugentligt på podcast siden november, samt på Radio4 fra Februar 2020.

Tidligere gæster i podcasten:

Mikael Kamber

Mikael Kamber Podcast Gæst

Klaus Riskær

Nikolaj Peyk

Rasmus Paludan

Erik B. Jørgensen

Omkring

Eventyrmand.dk og Eventyrmand Podcasten er drevet af Alexander Valeur. Podcasten udkommer hver mandag og inviterer en bred vifte af spændende gæster med i studiet.

Bare lige så du ved det

Du vil muligvis møde nogle affiliate links på Eventyrmand.dk. Det betyder at jeg tjener en kommission på eventuelle salg af produkter nævnt i artikler. Det hjælper med at få siden til at køre rundt.

Sociale medier