Podcast

Find Eventyrmand i din foretrukne podcast udbyder herunder.

Apple

Spotify

Stitcher

YouTube

Eventyrmand er i udvikling!

I dette efteråret bevæger Eventyrmand idéen sig i en ny og spændende retning. De første 25 videoer med formidling af tips og tricks til friluftslivet, rejse anekdoter og udelivsvlogs er gået kanon godt.
Det er gået så godt at jeg har stiftet et produktionsselskab og indgået samarbejdesaftaler med bl.a. Easy Camp og LED Lenser.

Der er også kommet flere end 7.500 aktive følgere på tværs af YouTube, Instagram og Facebook – alt sammen siden den første video blev lagt på Youtube, for et halvt år siden.

Trods success, er der plads til udvikling, og det er netop hvad der vil ske de kommende måneder.

Podcast

Instruktionsvideoerne med friluftsliv vil fortsat udkomme regelmæssigt, blot med et bredere interval, for at skabe plads til udgivelsen af den nye Eventyrmand podcast. Det er et projekt der har været længe undervejs og noget som jeg glæder mig til at præsentere.

alexander valeur uxmal mexico eventyrmand

Udstyret er bestilt, podcast-studiet i Glostrup er ved at være færdigindrettet og inden længe bliver de første invitationer sendt ud til potentielle gæster. Temaet dækker bredt mellem alt fra eventyr, pop kultur, psykologi, musik, bæredygtighed, iværksætteri, forskning og meget mere. Gæsterne vil have det til fælles at de brænder helt vildt meget for deres passion.

Det optages både på video til vodcast på YouTube og på lyd til podcast. Programmet udkommer under Eventyrmand navnet og bliver sendt ugentligt fra December af.

Omkring

Eventyrmand er en dansk rejseblog med fokus på oplevelser. Få tips til friluftlivet, inspiration til rejser, anekdoter fra eventyr, citater, lækre opskrifter på skovmad og meget mere.

Bare lige så du ved det

Du vil muligvis møde nogle affiliate links på Eventyrmand. Det betyder at vi tjener en kommission på salg af produkter nævnt i artikler, hvilket hjælper med at få siden til at køre rundt.

Sociale medier
Tilmeld Eventyrmands Nyhedsbrev
Modtag overskrifterne på de mest populære artikler hvert anden uge.
Du kan altid afmelde dig igen.